Päre-soijakynttilä

Uutuus: käsintehty soijakynttilä puusydämellä!


Torpan Tytön käsintehty, vegaaninen ja tuoksuton soijakynttilä palaa kauniisti ja tasaisesti, ja siinä on tunnelmallisesti rätisevä puusydän. Kynttilä nokeaa hyvin vähän, eikä savuta juuri lainkaan.


Onko puusädyn kynttilässä sinulle tuttu? Jos ei, tässä helpot vinkit joilla pääset sinuiksi puusydämen polttamisen kanssa: 1) kun sytytät kynttilän ensimmäisen kerran, liekki saattaa olla kitulias. Älä hätäile, pian tilanne korjaantuu.

2) Polta kynttilää niin kauan, että vaha sulaa astian laitoihin saakka (eikä kynttilän keskelle siis jää kuoppaa). Sammuta kynttilä, odota että vaha jähmettyy.

3) Napsaise sydämen reunasta sormin pois se musta, hiiltynyt osa, mikä helposti rapsahtaa irti. Sytytä uudelleen. Tästä eteenpäin kynttilä palaa kauniilla liekillä.

4) Napsaise hiiltynyt osa sydämestä pois aina ennen kuin sytytät kynttilän uudelleen.


Sulaa vahaa ei oikeanlaisella käytöllä pääse roiskumaan/valumaan astian ulkopuolelle, mutta jos niin kuitenkin kävisi, soijavaha on helppo puhdistaa pinnoilta tai tekstiileistä pesemällä. Uudelleenkäytettävän lasiastian korkeus 8cm.


Jos haluat, voit palauttaa astian takaisin Torpan Tytön puotiin, ja saat lasipantista hyvityksen uutta kynttilää ostaessasi!


Kynttilät on valmistettu käsityönä Joutsassa, Keski-Suomessa. Kynttilä on tehty laadukkaasta, biohajoavasta soijavahasta, jonka valmistusaineena käytetyt soijapavut ovat geenimanipuloimattomia.


Osta tämä
  • 20,00 € EUR
100% SSL Secure