Torpan Tyttö on vuonna 2011 alkanut tarina torpasta metsän keskellä. Blogikirjoituksista jalostui juttusarja Meidän Mökki -lehteen, ja pikku hiljaa alkoi kypsyä ajatus omasta verkkokaupasta, brändistä ja omista Torpan Tyttö -tuotteista, joita itse käyttäisin ja joiden vastuullisuuden takana voin seistä. Verkkokauppa on avattu syksyllä 2019.

Käsityötä ja vastuullisuutta

Torpan Tyttö -kaupassa myydään hyviä tuotteita. Lähtökohtana on vastuullinen kuluttaminen, käsityö ja kierrätyskelpoisen materiaalin jalostaminen uuteen käyttöön. Valikoima laajenee parhaillaan myös valikoiduilla, lähialueen tuottajien ja käsityöläisten valmistamilla tuotteilla.
Käsin tehtyjen tuotteiden ja aikaa sekä kulutusta kestävien käyttöesineiden lisäksi kaupasta löydät myös Torpan Tytön eli Ilona Savitien valokuvia postikortteina. Voit myös ostaa kaupasta lahjakortin valokuvaukseen tai maksaa passikuvauksen etukäteen.

Torpan Tyttö haluaa rohkaista ostamaan harkiten. Älä osta tavaraa mitä et tarvitse. Osta kotimaisilta ja paikallisilta yrityksiltä. Suosi kertakäyttöisen sijasta ekologista, eettistä, kestävää, paikallista, lähituotettua, kierrätettävää. Pienetkin hyvät valinnat ovat hyviä valintoja!

Kysyttävää, palautetta, ideoita? Ota yhteyttä!

Jatka ostoksia